O nama

ISTORIJAT

Mi smo cuvari tradicije. Nasa prica pocinje jos davne 1949.-te godine, kada je DES nasledio i nastavio tradiciju izrade kotlova, koja datira jos od tridesetih godina proslog veka, nasledivsi iskustvo, alate i dokumentaciju od gospode Rem-Bartok, koji su vazili za renomirane proizvodjace naprava za destilaciju vocnih alkoholnih pica.
Sustina poslovanja se nikad nije promenila, a ona je uvek podrazumevala ne samo proizodnju kvalitetnih proizvoda vec i stvaranje dodatne vrednosti nasim kupcima u svakom smislu. U nasoj viziji, bez dobrog proizvoda se ne moze postici nista vise od kratkotrajnog uspeha. Mi postojimo, napredujemo i usavrsavamo se vec vise od 65 godina.
DES Subotica, pod ovim nazivom postoji od 1961. godine kao preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i osposobljavanje osoba sa invaliditetom.

VIZIJA

Nikad nije bio nas cilj da stvaramo prosecne proizvode, vec idealan odnos dizajna, cene i kvaliteta. Mi ne nudimo samo kazan za destilaciju vec tezimo da obezbedimo najbolje moguce iskustvo prilikom destilacije. To je nacin na koji mi pruzamo vrednost i satisfakciju nasim kupcima.
Nas biraju kupci koji jednostavno zele najbolje i ne prihvataju nista manje od toga. Cilj nam je da pravimo proizvod dostojan onih koji ce ga posmatrati pronicljivim i kritickim ocima. Nastavicemo neumorno da radimo kako bi stvarali upravo takav proizvod za Vas.

DES DANAS

DES je danas multinacionalna kompanija, sa ozbiljnim prisustvom kako u Srbiji tako I na svim okolnim trzistima, ali i sire posredstvom nasih direktnih zastupnistava i ovlascenih dilera. Nasi proizvodi se po posebnoj narudzbi prodaju u dalekoj Australiji, Americi, ali i u Nemačkoj, Austriji, Ukrajini, Poljskoj, Grckoj..
I dalje stavljamo akcenat na edukaciju i osposobljavanje kadrova, osoba sa invaliditetom. Ovo dokazuje i znak "FER PROIZVOD" koji je dobijen od strane UIPS-a, Udruženja preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Republike Srbije.