Pretplatite se na našu mailing listu i dobijete članske popuste, ekskluzivne ponude, promocije i eVouchere.

0

Model Hobby 30L - Sa mešalicom - Sa ložištem na čvrsto gorivo

RASPRODATO

40.990,00 RSDMODELHOBBY 30L S/M - Čvrsto gorivo

Ovaj proizvod je namenjen proizvodnji rakije u malim količinama, namenjen kućnoj upotrebi u malim i zatvorenim prostorima. Za grejanje se može koristiti gorionik konektovan na butan bocu ili na čvrsto gorivo. Lako je prenosiv i može biti korišćen od strane jedne osobe.
Sistem mešalice ugrađen u kazan pruža lako mešanje i sprečava zagorevanje mase u toku procesa destilacije.

Opis proizvoda:

Hoby kazani su uređaji za destilaciju voćnih alkoholnih pića malog kapaciteta namenjen kućnoj upotrebi. Kapacitet ovog modela je 30L.
Set kazana za destilaciju alkoholnih pića se sastoji od bakarnog kotla ugrađenog u ložište koje je izrađeno od hladno-valjanog lima, spojne cevi sa holenderima koje se koriste za sistem zaptivanja i haldnjakom izrađenog od pocink lima u kome se nalazi bakarna spirala sa 3 navoja.
Svi delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom, parom ili samim destilatom, su izrađeni od najkvalitetnijeg elektrolitičkog bakra.
Bakar je veoma dobar provodnik toplote, otporan na dejstvo organskih kiselina i veoma dobro utiče na ukus i miris destilata, dokazano bolje od bilokog drugog metala (nerđajući čelik, aluminijum, itd.. ). Iz tog razloga su destilati (rakije) dobijeni u kazanima od bakra čistijeg mirisa i ukusa.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

HOBBY 30 LIT ČG S/M 
   
DELOVI KAZANAMATERIJALDEBLJINA
DnoBakar Elektr.1mm
PlaštBakar Elektr.0,8mm
Gornji deoBakar Elektr.1mm
HladnjakPocink lim0,5mm
SpiralaBakarna cevØ22x1mm
Spojna cevBakarna cevØ22x1mm
LožišteHladno valjani lim1,5mm
   
S/M - sa mešalicom 
Predviđeno da se greje na čvrsto gorivo - DRVA

Preporučeni proizvodi