Pretplatite se na našu mailing listu i dobijete članske popuste, ekskluzivne ponude, promocije i eVouchere.

0

Model Hobby 10L

25.620,00 RSD
MODELHOBBY 10L

Ovaj proizvod je namenjen proizvodnji rakije u malim količinama, namenjen kućnoj upotrebi u malim i zatvorenim prostorima. Za grejanje se može koristiti gorionik konektovan na butan bocu. Lako je prenosiv i može biti korišćen od strane jedne osobe.


Opis proizvoda:

Hoby kazani su uređaji za destilaciju voćnih alkoholnih pića malog kapaciteta namenjen kućnoj upotrebi. Kapacitet ovog modela je 10L.
Set kazana za destilaciju alkoholnih pića se sastoji od bakarnog kotla, spojne cevi sa holenderima koje se koriste za sistem zaptivanja i haldnjakom izrađenog od pocink lima u kome se nalazi bakarna spirala sa 3 navoja.
Svi delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom, parom ili samim destilatom, su izrađeni od najkvalitetnijeg elektrolitičkog bakra.
Bakar je veoma dobar provodnik toplote, otporan na dejstvo organskih kiselina i veoma dobro utiče na ukus i miris destilata, dokazano bolje od bilokog drugog metala (nerđajući čelik, aluminijum, itd.. ). Iz tog razloga su destilati (rakije) dobijeni u kazanima od bakra čistijeg mirisa i ukusa.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:
HOBBY 10 LIT  
   
DELOVI KAZANAMATERIJALDEBLJINA
DnoBakar Elektr.1mm
PlaštBakar Elektr.1mm
Gornji deoBakar Elektr.1mm
HladnjakPocink lim0,5mm
SpiralaBakarna cevØ22x1mm
Spojna cevBakarna cevØ22x1mm


Preporučeni proizvodi