Pretplatite se na našu mailing listu i dobijete članske popuste, ekskluzivne ponude, promocije i eVouchere.

0

Model Hobby 30L - Sa mešalicom - Sa ložištem na gas

35.870,00 RSD


MODELHOBBY30L S/M - Gas

Ovaj proizvod je namenjen proizvodnji rakije u malim količinama, namenjen kućnoj upotrebi u malim i zatvorenim prostorima. Za grejanje se može koristiti gorionik konektovan na butan bocu ili na čvrsto gorivo. Lako je prenosiv i može biti korišćen od strane jedne osobe.
Sistem mešalice ugrađen u kazan pruža lako mešanje i sprečava zagorevanje mase u toku procesa destilacije.

Opis proizvoda:

Hoby kazani su uređaji za destilaciju voćnih alkoholnih pića malog kapaciteta namenjen kućnoj upotrebi. Kapacitet ovog modela je 30L.
Set kazana za destilaciju alkoholnih pića se sastoji od bakarnog kotla ugrađenog u ložište koje je izrađeno od hladno-valjanog lima, spojne cevi sa holenderima koje se koriste za sistem zaptivanja i haldnjakom izrađenog od pocink lima u kome se nalazi bakarna spirala sa 3 navoja.
Svi delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom, parom ili samim destilatom, su izrađeni od najkvalitetnijeg elektrolitičkog bakra.
Bakar je veoma dobar provodnik toplote, otporan na dejstvo organskih kiselina i veoma dobro utiče na ukus i miris destilata, dokazano bolje od bilokog drugog metala (nerđajući čelik, aluminijum, itd.. ). Iz tog razloga su destilati (rakije) dobijeni u kazanima od bakra čistijeg mirisa i ukusa.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

HOBBY 30 LIT S/M GAS

 
   

DELOVI KAZANA

MATERIJAL

DEBLJINA

Dno

Bakar Elektr.

1mm

Plašt

Bakar Elektr.

0,8mm

Gornji deo

Bakar Elektr.

1mm

Hladnjak

Pocink lim

0,5mm

Spirala

Bakarna cev

Ø22x1mm

Spojna cev

Bakarna cev

Ø22x1mm

Ložište

Hladno valjani lim

1,5mm

   

S/M - sa mešalicom

 

Predviđeno da se greje na GAS

 

 

Preporučeni proizvodi