Zašto izabrati DES® kazan za rakiju ?!

Koja je to razlika između DES® kazana i ostalih proizvođača kazana?

► ODNOS SA KUPCIMA!
PREKO 6000 PRODATIH KAZANA GODIŠNJE; HILJADE ZADOVOLJNIH KUPACA ŠIROM SVETA; Dugih 59 godina kompanija DES je lider u proizvodnji kazana za rakiju tokom kojih je navikla svoje kupce na pouzdanu i kvalitetnu saradnju, savete i informacije!

► KVALITET MATERIJALA ?
Kvalitetan materijal koji pri izradi kazana za rakiju koristi kompanija DES znači dugovečnost kazana i uspešnu destilaciju svakom kupcu!

ČISTOĆA BAKRA
Kvalitet se prepoznaje po boji, uporedite samo boju novog bakra koji koristimo, sa kazanima ostalih proizvođača na tržištu, u prilogu pogledajte analizu bakra koji koristi naša kompanija. Izveštaj o ispitivanju materijala

MATERIJAL IZLIVNOG OTVORA
Za izlivni otvor ugrađujemo mesingani kugla ventil – ne koristimo silumin ili druge legure koje se mogu naći na tržištu kazana za rakiju.

► BESPLATNA DOSTAVA
Za svaku kupovinu kazana za rakiju u većoj vrednosti od 30.000 dinara kompanija DES isporučuje kazane za rakiju na kućnu adresu bez dodatnih troškova dostave.

► DVE VRSTE HLADNJAKA
U ponudi imamo dve vrste hladnjaka, klasičnu pocink tabarku i novi protočni prohromski hladnjak, cena je ista a Vama na izbor ostavljamo vrstu. 80% kupaca odlučuje se za prohromske hladnjake koji su ne samo dugotrajniji nego i praktičniji.

► DEBLJINA MATERIJALA
Zbog serijske proizvodnje kojom se bavimo unapred su poznate specifikacije i debljine materijala svakog kazana. Kazan koji isporučimo zasigurno je predloženih dimenzija! Konstruktori kompanije DES definisali su veličinu površine materijala za sve modele tako da se pri svakoj destilaciji ostvaruje optimalni konrakt sa bakrom.

Debljina materijala nema uticaj na kvalitet krajnjeg destilata. A u svaki kazan kompanije DES ugrađena je ručna ili električna mešalica koja ravnomerno meša kominu i uz istu ne može doći do zagorevnja ni kazana ni komine.

► RAZNOVRSNOST PONUDE
U ponudi imamo kazane kapaciteta od 1 do 1000 litara, od klasičnih modela za hobi proizvođače do profesionalnih kolonskih višenamenskih destilerija, sa kompletnom ugradnjom i obukom krajnjeg potrošača.