60 godina iskustva u proizvodnji bakarnih kazana za rakiju

Sa preko 95 zaposlenih radnika i 60 godina iskustva u proizvodnji bakarnih kazana za rakiju, DES je jedan od najvećih proizvođača opreme za destilaciju u Evropi. Proizvodimo konfiguracije različitih veličina i kapaciteta, a sa hobi kazanima serijske proizvodnje i ručno rađenim profesionalnim kazanima, možemo odgovoriti zahtevu svakog klijenta.
Kazan sa fotografije je isporučen i montiran u destileriju Lukacs 1969, gde 24/7 vlasnik radi uslužnu destilaciju. Na kotlu se nalazi jedna kolona a na stolu sa strane bočna kolona. Svaka kolona poseduje 3 zvonasta poda uz čiju pomoć korisnici proizvode aromatične voćne rakije.
Premium kazani su uređaji sa duplim dno (opcija grejanja zagreva vodu do ključanja a voda zatim greje kominu, ne postoji mogućnost zagorevanja mase unutar kotla). Kapaciteti premium kazana su 120, 150, 200, 350, 500 i 1000 litara. Prilikom kupovine kazana možete se odlučiti za tradicionalni ili kazan sa kolonom, sa alembik ili viski kapom. Moguće opcije grejanja su struja, gas, para, čvrsto gorivo ili kombinacija 2 opcije.

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.