SRPSKI

Destilerija Senekovič

Evo kako izgleda realizacija kvalitetne ideje. Ne postoji fotografija koja može da prikaže lepote Slovenačkih vinograda, taj osećaj jednostavno morate doživeti sami. U Jurovskom dolu, okružena savršenim vinogradima nalazi se porodična destilerija Senekovič. Sve je počelo kada je Franc osnovao malu destileriju koja se dugo godina bavi proizvodnjom najkvalitetnijih vina i različitih vrsta rakije, a pre nekoliko meseci Franc i njegov sin Jože poručili su novi DES kotao, i odlučili da se upuste u proizvodnju likera i džina.
Upravo sa ove montaže postavljamo nekoliko fotografija. DES Premium kazan sa bočnom kolonom je jedan od najprodavanijih modela naše kompanije, a sa kapacitetom 150 L i kolonom sa 3 zvonasta poda, porodica Senekovič ostvariće značajna poboljšanja u kvalitetu destilata i velike uštede u vremenu.
Ovaj kazan je savršen za proizvodnju više razlitičitih vrsta alkoholnih pića jer se put pare usmerava pomoću 3V ventila, samim tim kazan možete koristiti na više različitih načina, sa ili bez kolone, sa ili bez džin basketa, odnosno destilaciju možete vršiti na traditiconalni ili kolonski način.
Za sve informacije o hobi i profesionalnim kazanima kontaktirajte nas putem maila sales@des.rs ili pozivom na broj telefona +381648215544

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće. Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.