Kazan 150 L sa bočnom kolonom

Kotor Varoš bogatiji je za jednu destileriju. Prethodne nedelje posetili smo selo Maslovare u Republici Srpskoj gde smo isporučili i montirali novi premium kazan. Reka prolazi uz temelje destilerije pa je malo reći da smo oduševljeni prirodom, a naš kazan se fantastično uklopio u ovaj prelepi ambijent.
Radenko Bubić otvara destileriju sa ciljem proizvodnje ekskluzivne rakije od šljive koja će se prvenstveno koristiti za ličnu upotrebu, ali i kao poklon velikom broju poslovnih partnera. Strast prema proizvodnji rakije Radenko je nasledio od oca uz kog je još kao dete pekao rakiju i naučio sve male i velike tajne destilacije. U pitanju je premium električni kazan kapaciteta 150 litara. Kazan ima 3 segmenta zvonastih podova i korpu za aromatizaciju.
Sa svakim novim kupcem i mi naučimo nešto novo. Pojedini klijenti kupuju premium kazan da bi plasirali veće količine kvalitetne rakije koje će brže napraviti dok drugi nabavljaju premium kazan da bi proizvodili destilate najboljeg ukusa i mirisa koje će ispijati sa svojim prijateljima.

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.