SRPSKI
WhatsApp logo

150 L DWA sa bočnom kolonom

Pre par dana smo Vam predstavili Doris, kazan instaliran u Švedskoj, danas otkrivamo o kojoj je destileriji reč i kakvi su planovi vlasnika ove Švedske porodične destilerije.

Prva destilerija u Švedskom gradu Västerås je @vasterasdestilleri , ona je opremljena najnovijim modelom DES kazana za rakiju. U pitanju je PREMIUM kazan sa bočnom kolonom kapaciteta 150 L, na kome će spremati nešto sasvim novo. Odlučili su se za proizvodnju novog specifičnog džina, a najavili su veoma interesantan i očaravajući ukus. Zanimljivo je biti deo ovakve priče od samog početka a s obzirom na njihova obećanja, nestpljivi smo da okusimo plod prve destilacije.

Još jedan vrhunski ukus na drugom kraju sveta proizvodiće DESov kazan. Doris ima atex električne grejače, CIP sistem za automatsko ispiranje kazana, prihvatne tankove i mesingana vrata izgravirana imenom destilerije!

Obavestićemo Vas kada novu vrstu džina puste u prodaju, a za više informacija o ovoj vrsti kazana za rakiju, posetite našu internet prodavnicu www.des-kazani.rs i izaberite premium kategoriju! Svi premium modeli podložni su izmenama prema zahtevu kupca.

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće. Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.