Festivar džina, rakija i likera

Ponovo se organizuju festivali! Konačno smo UŽIVO prisustvovali trećem Festivalu džina, rakija i likera –„ Gin Gourment 2021” (Zagreb, Hrvatska)!! Ovaj event okupio je mahom hrvatske proizvođače pre svega džina, ali i rakija i likera. Pored proizvođača okupio je poznate barmene, i masu zaljubljenika u džin. Nekoliko kupaca naših kazana, sada vrhunsih destilera prezentovalo je svoje destilate I to na izuzetno zanimljiv način :
Aura, istartska porodična destilerija, proizvodi craft Karbun Gin, koji je osvojio zlatnu medalju na prestižnom takmićenju World Spirits Award 2021.
Gin Sette Monti, londonski suvi džin dobio je ime po sedam brežuljaka na kojima se prostire grad Pula, a sastoji se od sedam pažljivo odabranih sastojaka, koji formiraju nestvarno fin slatko-kiseli ukus.

Patrik destilerija, destiliše od davnina a sa svojom etiketom na tržištu alkoholnih pica pojavljuje se 2004. Porodična destilerija danas proizvodi različite vrste rakija, viljamovka, šljiva, loza, travarica, razne likere od čega izdvajamo liker od narandže I naravno, piće današnjice: GIN.

Zaista smo ponosni na naše kupce. Želimo Im uspešan radi I još veći napredak, a svim zainteresovanim kupcima ostavljamo kontakt telefon 0648215544

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.