Lidkopings branneri - destilerija u Švedskoj

Još jedan kupac izabrao je naš najprodavaniji model premium kazana za rakiju. Prošle nedelje montirali smo DWA kazan sa 2 kolone i 6 zvonastih podova u Švedsku destileriju koja je ime dobila po gradu u kome se nalazi, Lidkoping. Gradić je smešten na južnu obalu Vänern jezera a ovaj kotao ima iste karakteristike kao prethodnih 5 premium kazana isporučenih širom sveta.
LIDKOPINGS BRANNERI je jedan od najvećih organiskih voćnjaka u Švedskoj, gde su vlasnici do sada proizvodili samo sokove. Nakon kupovine kotla, poslovanje ove firme usmereno je na proizvodnju džina, rakija i žestokih alkoholnih pića.
Na mesinganim vratima izgravirano je ime Momir, to je ime našeg kolege iz prodajnog tima, koji je nakon isporuke montirao kotao i upravo se vratio iz Švedske. Vlasnici destilerije odlučili su da kazan nazovu Momir nakon vrhunske pretprodajne usluge koju je pružio kupcima. Niko ne može da nadmaši ovakvu uslugu 😊
Imate nameru da proizvodite alkoholna pića? Bilo da ste zainteresovani za tradicionalni ili moderan način destilacije, sa širokim asortimanom kazana za rakiju sigurno ćemo moći da odgovorimo na Vaše zahteve.

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.