Premium kazan HEDONYA

Još jedan DES kotao spreman je za isporuku, ovoga puta u Letoniju. Ovaj kazan pod nazivom HEDONYA napravljen je sa 2 bočne kolone i za nekoliko nedelja, nakon montaže, možete očekivati kompletnu priču o ovoj destileriji.
Hobi kazane proizvodimo serijski i njih uglavnom uvek imamo na stanju ali datum isporuke premium kazana zavisi pre svega od proizvodnih kapaciteta i rezervisanih datuma proizvodnje. Prvi slobodan termin za premium segment je Februar 2022, tim pre ukoliko ste zainteresovani za neki od ovih modela zatražite ponudu obraćajući pažnju na rok isporuke.
Model DWA sa bočnom kolonom jedan je od naših najprodavanijih modela, pogodan za male i srednje destilerije kao i destilerije koje destilišu nekoliko vrsta alkoholnih destilata. DWA sa bočnom kolonom je kombinovana verzija alembik kazana i kazana sa kolonom, čime Vam je omogućeno da bolje iskoristite ovaj uređaj. Ovim modelom pored voćnih rakija možete destilisati i druge alkoholne destilate (viski, vodka, džin... dodavanjem zvonastih podova - segmenata). Pomoću bočne kolone DWA od 120/150 litara možete destilisati oko 500/600 litara kaše / tečnosti (smeše fermentisanog voća ili smeše džina) dnevno. Model DWA sa bočnom kolonom omogućava Vam destilaciju džina u istom kazanu na nekoliko načina.

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.